Top
 

Kampen

Tijdens de schoolvakanties organiseren wij circuskampen

Circusles voor kleuters, kinderen en jongeren

Ook voor niet-leden en kinderen zonder circuservaring

Alle circustechnieken komen aan bod

Elke dag van 09u00-16u00, bij ons in de circuszaal

Download flyer Circuskampen 2022

Fiscaal aftrekbaar

Als erkende vereniging zijn al onze circuskampen fiscaal aftrekbaar voor kinderen tot 14 jaar. Op het einde van het circuskamp ontvang je van ons een fiscaal attest. Ook voor je ziekenfonds kan je een attest laten invullen na afloop van het kamp.

°2016 - 2017

Kleutercircus

Deze 3-daagse is de ideale manier om kennis te maken met de wondere wereld van het circus. We leren de kleuters verschillende circustechnieken aan. Ook leuke spelletjes en creatieve opdrachten komen tijdens dit kamp aan bod. Wij zorgen voor een gevarieerd programma. Prijs: 95 euro.

°2010 - 2015

Multi-Circus

Op zoek naar een kamp met van alles wat? Tijdens dit circuskamp komen zowel jongleren, evenwicht, acrobatie en luchtacrobatie aan bod. Alle technieken worden afgewisseld met leuke spelletjes. Samenwerken en bewegen zonder competitie staan tijdens dit kamp centraal. Prijs: 120 euro.

VANAF °2010

Tienercircus

Tijdens dit kamp gaan we dieper in op gekende circustechnieken en daarnaast dagen we de deelnemers uit met heel wat nieuwe circustrucs! Ook veel plezier gegarandeerd met coole spelletjes en creatieve samenwerkingsopdrachten helemaal op maat van de jongeren. Prijs: 100 euro.

Inschrijven voor één van onze kampen?

  • Kreate
    Menu
  • Classic
    Menu