Beleef het zelf

Workshops

Workshops

Circus is fascinerend om naar te kijken, maar nog zoveel leuker om zelf te beleven. Organiseer je een event en ben je op zoek naar een leuke activiteit voor kinderen en jongeren van alle leeftijden? 

Wij hebben een aanbod met diverse workshops uit onze hoed getoverd zodat je zeker vindt wat je zoekt.

Kan je niet vinden wat je zoekt? Dan werken we graag een workshop volledig op maat uit voor jou! Zit je nog met vragen?

Teambuildings

Vind je het belangrijk dat je medewerkers blijven spelen en experimenteren? Wil je hun creativiteit stimuleren? Laat je hen graag op een ludieke manier samenwerken?

Dan organiseren wij met veel plezier een circusteambuilding. Afhankelijk van je focus kan je kiezen uit een heel aanbod circustechnieken.

Kan je niet vinden wat je zoekt? Dan werken we graag een teambuilding volledig op maat uit voor jou! Zit je nog met vragen? 

Leren Jongleren

Dus jij durft ‘out of the box’ te denken om het welbevinden van je collega’s te verbeteren en zo hun productiviteit te verhogen?

Dan zit je hier bij Leren Jongleren van Circus Atelier SALTO op de juiste plaats. Leren Jongleren is een proces van vertrouwen en loslaten!

Door stap voor stap te werken kan iedereen succesvol worden, zowel al jonglerend als in de dagelijkse praktijk waar men druk ervaart om te presteren en de juiste keuzes te maken.

Klanten aan het woord